18 de set. 2009

l'Arbre de la Pau

Sovint ens queixem que "sempre som els mateixos", però si mirem a l'entorn, si busquem una mica en els que ens envolten o viatjant o per Internet, podem veure com som moltes les persones que cada vegada més mirem el món i les relacions humanes d'una nova manera:
  • DIVERSA... respectant la diversitat de maneres de ser, de cultures, de creences, d'estils...
  • SOSTENIBLE... intentant viure tenint en compte de no malbaratar energies innecessariament, el Planeta ha de poder-ho reciclar per generar nova vida...
  • PACÍFICA... entenent que totes i tots tenim les mateixes o similars necessitats i una per damunt de tot: tothom vol viure dignament... i aquesta ha de ser la clau per establir unes noves relacions des del respecte i la cooperació...
L'any 2008 va néixer l'entitat Arbre de la Pau. La seva finalitat és fomentar l'ús de la imatge de l'Arbre de la Pau, que ja existeix en molts indrets del Planeta, com a símbol de la necessitat d'entendre que totes i tots formem part d'aquest Gran Arbre, un gran projecte, en el que hi ha un lloc per a tothom i que tothom hi té el seu lloc... i que les energies que el fan funcionar són la suma de les actituts i accions que totes i tots fem dia a dia.


Amb aquestes actituts i accions diàries de tothom, si ens sentim vinculats a un projecte comú de caire global com és l'Arbre de la Pau, ens adonarem que cada vegada som més i podrem reconvertir l'espiral de sinèrgia negativa en una espiral de sinèrgia positiva, vers un futur Divers, Sostenible i Pacífic... i farem realitat la transició del Gran Monstre al Gran Arbre de la Pau.


L'Arbre de la Pau està creixent en els territoris en forma d'Iniciatives de Transició (sovint també amb altres noms). Proposem a totes les Iniciatives de Transició organitzades en el món que facin seu el símbol de l'Arbre de la Pau, un arbre gran que creix damunt del Planeta i que té les arrels en tots els continents. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada