24 de nov. 2009

UN MILIÓ DE MINUTS DE MEDITACIÓ 25 de novembre - Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència Contra les Dones


El dia 25 de novembre et convidem a unir-te a nosaltres en UN MILIÓ DE MINUTS DE MEDITACIÓ. Pren-te un minut de silenci per meditar i reflexionar sobre com retornar la dignitat a les dones i les nenes víctimes de la violència.
Reflexiona sobre què cal fer per prevenir i acabar amb la violència contra les dones. Pensa en aquelles persones que coneixes que han estat tocades per la violència, i en què pots fer per donar-los suport. Pensa també en què caldria fer per impulsar el compromís de les tradicions religioses i espirituals per acabar amb la violència de gènere que afecta milions de dones i nenes a tot el món.

Fes-nos saber si et sumes a la nostra proposta enviant un missatge amb el teu nom i una explicació breu del context en què has fet la teva meditació a l’adreça c.monteys@audir.org, indicant a l’assumpte “25 de novembre”. Inclourem la teva aportació al recull d’accions contra la violència de gènere que fan les Nacions Unides per tal de retornar la dignitat a les dones i les nenes víctimes de la violència arreu del món.

Grup de dones de l’Associació UNESCO per al Diàleg Interreligiós

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada